Geslaagd voor Zwarte Band Shaolin Kempo

Op 13 april 2019 vonden de Landelijke Dan-examens NFK en RKH voor verschillende Stijlgroepen plaats in de Dojo Lu Gia Jen te Den Haag. Er werden examens gehouden voor Kempo, Ryu Kyu Kobujutsu en Jiu Jutsu.

De volgende 6 kandidaten van sportschool Segers gingen op voor de zo "felbegeerde" zwarte band (1e dan): Jeroen van Zeijl, Matthijs Hensen, Remco Perlee, Kenneth van den Boogaard, Sean Tsai en Nemo Bergonje.

Onder het kritisch oog van een speciale examencommissie, demonstreerden de kandidaten hun vaardigheden, bestaande uit de volgende 3 hoofdonderdelen:

    •    Kihon (basistechnieken)

    •    Kata  (stijlvormen)

    •    Kumite (partner oefeningen, sparring)

Alle 6 kandidaten slaagden met succes, waaronder Nemo Bergonje (17 jaar), die de jongste zwarte bander van sportschool Segers is.

Namens de examencommissie van de Nederlandse Federatie voor Krijgskunsten (NFK) kregen ze de zwarte band en tevens een fraai diploma (zie foto) overhandigd. Hieraan vooraf, ging uiteraard een lange periode van doorzetting, extra trainingen, volledige inzet en heel hard zwoegen……… en uiteindelijk dus niet zonder resultaat !!. Inmiddels heeft Sportschool Segers 31 zwarte banders en hogere Dan-graadhouders opgeleid, waaronder een groot aantal, die reeds in onze Jeugdgroep begonnen is.

Nogmaals van harte gefeliciteerd en op naar de volgende cyclus !!

Vorige
Vorige

Lockdown per 15 december 2020

Volgende
Volgende

Hoge Band-training een Succes