Lockdown per 15 december 2020

Beste allemaal,

Het coronavirus laait weer op in Nederland en grijpt razendsnel om zich heen. Het aantal besmettingen in ons land is de laatste weken fors gestegen. Hard ingrijpen is daarom noodzakelijk om contacten tussen mensen onderling tot het minimum te beperken.

Tevens is het van groot belang om de zorg te ontlasten en te voorkomen dat zorgverleners en ziekenhuizen de druk niet meer aankunnen.

Afgelopen maandag 14 december, was er weer vanuit het torentje te Den Haag een live-uitzending van onze Minister President Mark Rutte en waar we al bang voor waren en nadrukkelijk niet op hoopten, is helaas toch waarheid geworden: Een nieuwe zware “lockdown” is een feit !!,…. 

Dit heeft ook impact op de sport die wij uitoefenen en ook wij moeten helaas onze deuren wederom sluiten met ingang van dinsdag 15 december a.s. tot (voorlopig) 19 januari 2021 (dit is tevens de periode waarin de kerstvakantie valt).

Voor wat betreft de periode na 19 januari 2021, houden wij de adviezen van de overheid nauwlettend in de gaten en zullen wij blijven kijken welke (fysieke) lessen / trainingen, evenementen e.d., binnen de mogelijkheden en geldende maatregelen, opgestart kunnen worden.

In deze moeilijke tijd waarbij sociaal contact en onze vrijheid wordt beperkt en dus ook geen Kempo getraind kan worden, wordt de (veer)kracht van onze sportschool zwaar op de proef gesteld. Daarom willen wij middels deze brief aan iedereen die zich betrokken voelt bij sportschool Segers vragen, om jullie steun gedurende de komende tijd, aangezien sociaal, organisatorisch en financieel de nodige uitdagingen voor ons liggen

Wij willen iedereen bijvoorbaat bedanken voor jullie begrip, ondersteuning, geduld en vertrouwen in onze sportschool, wat er hopelijk toe zal leiden dat we  met z’n allen goed door deze periode heen komen en uiteindelijk ook de oneerlijke strijd tegen die “onzichtbare” vijand zullen winnen !!

We zullen er alles aandoen om er voor te zorgen dat wij, na al die commotie en beroering, onze kwaliteit kunnen waarborgen en alles weer kunnen aanbieden zoals je van ons gewend bent

Ondanks het vervelende nieuws en de genomen maatregelen / aanpassingen, hopen we dat jullie toch nog heerlijk kunnen genieten van de feestdagen met jullie dierbaren en wensen wij jullie heel veel voorspoed en vooral gezondheid in 2021.

Laten we met elkaar hopen dat het nieuwe jaar er beter uitziet……. “Nog even volhouden dus” én hopelijk zien we iedereen weer in januari gezond terug !!!.

Veel sterkte voor de komende periode, wees goed voor jezelf, blijf in conditie en vergeet niet om ook aandacht aan anderen te schenken.

Volgende
Volgende

Geslaagd voor Zwarte Band Shaolin Kempo