Bezoek van Sint & Piet

sinterklaas-en-zwarte-piet.jpg

Aanstaande zaterdag 26 november zal de Sint en zijn Piet een bezoekje brengen aan onze school op de Velddreef 330 te Zoetermeer. De ouders, familieleden, vrienden en kennissen en alle andere leerlingen zijn hierbij van harte welkom. Alle leerlingen van groep I en II dienen om 10.30 uur (uiterlijk) aanwezig te zijn en zal een “GEZAMENLIJKE” training worden gehouden. De kinderen zullen de Sint verrassen met spectaculaire demonstraties, die zij zelf met elkaar hebben ingestudeerd. Het beloofd dus een groot spectakel te worden !!!Ik reken op jullie....., maar mocht je er niet bij kunnen zijn dan verzoek ik je dringend om je tijdig bij mij af te melden.

_G1H5087

Zonder tegenbericht, reken ik op jouw enthousiaste aanwezigheid / deelname. Veel plezier en tot zaterdag !!!

Hier de officiële brief die Sifu binnen heeft gekregen van de Sint:

Geachte Sifu Segers, beste Hans,

Wat is het jaar wederom snel voorbij gevlogen en wat heb ik een zin om alle lieve kinderen en ouders weer te zien. Piet en ik hebben nu ook een EI-Pet (of hoe zo’n plat ding ook mag heten..) en we waren erg onder de indruk van de nieuwe website!!!

Jullie hebben dit jaar wederom weer hard getraind: alle kinderen geslaagd voor de examens (knap hoor!) en medailles behaald bij de kata (zeg ik dat goed zo?)-wedstrijden,

_MG_5539

Ik kan haast niet wachten om jullie allemaal weer te zien, dus Piet heeft speciaal een plekje in m’n drukke agenda vrijgehouden om jullie te kunnen bezoeken, namelijk zaterdagochtend 26 november omstreeks 11:00 uur aan de Velddreef 330 Maar goed.. Je begrijpt er is de komende weken veel werk te verrichten en geen tijd te verliezen, dus ik hou het verder kort.

Geef jij het door aan de kinderen? En doe uiteraard aan iedereen de groeten.

Met vriendelijke groeten,

Sinterklaas